Healing för alla

Underbar Distanshealing

Alltid Gratis 

Varmt välkommen till distanshealing - där du är - varje söndag kl.19.00 Healing för alla, människor, djur, natur... Moder jord, fred, frigörande av gamla mönster, negativa energier....öppna upp för kärlek, glädje och hälsa...

Så här gör du: Ligg eller sitt bekvämt och tona in - tänk att du kopplar upp dig till Wings of Love Healing. Ta ett par djupa lugna andetag och känn in känslan av tacksamhet.

Om du vill kan du själv lägga in en bön, en önskan om vad just du vill hela och balansera. Be inom dig när healingen börjar, eller skriv på en lapp och håll den intill ditt hjärta. Drick vatten efter healingsessionen.

För att vara med: Klicka gilla eller kommentera och skriv djurens namn t.ex. katten Mysan.

Du är välkommen att vara med både att ta emot och sända, om du vill. Vår intention är att sprida helande ljus, glädje och livskraft, i stunder av kärlek i gemenskap. 

Här är ljuv musik, skön att ha i bakgrunden under healingsessionen.

https://youtu.be/kHoGMjR2nYc

Hjärtligt Tack till Dig/Er som är med på våra healingkvällar, ger och tar emot. Ni är underFör er som undrar: Wings of Love- Healing är inte en speciell healingmetod, snarare ett samlingsnamn för oss att ha som hjälp när vi kopplar oss till healingen och dess budbärare-änglar och strålande ljusväsen...till den universella kärleken...den gudomliga kärleken...the Great Spirit... Vi människor använder olika namn på den gudomliga kärleken, det helande ljuset...och så får det vara. Vi möts i kärlek!


Kärlek och Strålande Ljus.                                          Ann-Catrin Skogshjärta Gren