Kundrespons

Till mina kunder... klienter... vänner... älskade djur och människor. Från djupet av mitt hjärta...ett stort Tack till er alla för ett mycket fint mottagande.

Här är era egna vänliga ord som ni skickat till mig i brev, vykort, mail och meddelanden.

Kram, kärlek och tacksamhet Ann-Catrin Skogshjärta Gren 
"Hejsan! Du ville ha en uppföljning av en kontakt jag hade med Dig i början av december ang. ett litet problem vi hade med vår katt Gunnar. Han var inte så snäll mot vår honkatt vi hade i familjen.

Efter vårt samtal har han blivit en väldigt annorlunda katt på ett positivt sätt. Han är mer social med oss och de andra djuren här. Upplevs mer lugn och harmonisk. Han har verkligen blivit en prins, som han sa att han ville bli kallad.

Jag är glad att samtalet till dig kunde vara en vändning för oss alla. Tack så mycket. 🥰 hälsningar Katarina" 


"Så glad att jag hittade dig som givit både mina katter och mig så mycket genom våra samtal. Vilken ökad förståelse vi fått allihop både för varandra och för oss själva. Så mycket omtanke och ödmjukhet från dig.
Tack Ann-Catrin" 


"Har varit på målarkursen denna helg. Det var så spännande att se "mig själv" växa fram. Tack för en en mysig och givande helg.
Kram Lena"  


"Tack tack tack för det fina själsporträttet och de vackra orden. De hjälper mig redan. Så tacksam! Vilken värme du sprider

Kram och ljus Jennie"


"Hej Ann-Catrin, ledsen att jag inte återkopplat tidigare, men det var verkligen ovärderligt samtal du hade med Hurricane. Veterinären hade andra åsikter, men när jag bytte veterinär så visade det sig vara precis som hästen sagt. Tack. Nu hoppas jag bara att hon kan bli helt frisk"


"Ja, nu har jag varit på målarkurs hos AC.VILKEN resa det var, wow. Fantastiskt. Vad bra det var och se min utveckling i måleriet. Jag är så nöjd. Och för att inte glömma bort de andra som var med, tack ni med. Tack AC 
Carina"


"Tack! Jag känner att jag måste skriva och tala om att för ca 4 veckor sedan kom jag helt plötsligt att tänka på dig. Nu förstår jag varför. Tack för ett mycket vackert porträtt. Du har träffat mitt i prick! Först nu har jag kommit fram, sådan som jag är. Det har varit tufft, men nu är livet underbart!

Tack! Kram från Marianne"


"Hej Ann-Catrin och tack så hemskt mycket för idag  Var helt underbart att prata med Sune och Einar. Du har en stor gåva. Tänkte skicka dig lite bilder på det du beskrev.

J"


"Tack för swishen och ett bra samtal. Du verkar otroligt seriös och du fångar in saker som jag känner stämmer Tack!

Mvh Anna"


"Tack så jättemycket Ann-Catrin, för denna fantastiska kurs som hjälpte mig och vägleder mig tillbaka till mina andliga rötter. Det var också en bra början med målningen för en som egentligen inte kan måla.

Tack finaste Ann-Catrin"


"Ann-Catrins vackra konstverk av min andliga guide, jag känner mig skyddad och vet att jag är djupt välsignad. Jag har sett honom många gånger och känner att han vakar över mig, men min bekräftelse här var ärret under ögat.

Tack Ann-Catrin Skogshjärta Gren
Jo-Anne" 


"Hej och tack för din hjälp igår! Goda nyheter: Under natten/fram på morgonkvisten vaknade jag av att en katt låg vid min huvudkudde och knuffade på mig. Efter sju nätter på vift känns det fortfarande overkligt men nu har vi gosat med varandra i fyra timmar och jag börjar inse att Livet är underbart, magiskt och smått fantastiskt igen ❤

V."


"Kursen var jätterolig. Kul att testa nya sätt att måla på. Kommer gärna tillbaka för det var mysigt här.

Pernilla"


"Tack för dessa båda dagar, Ann-Catrin! Det var härligt att träffa dig, Sara och de andra deltagarna. Alldeles underbart var det att se hur du bor så ända in i skogen. Så ljuvligt och fridfullt! Det var också intressant att få måla på detta sätt. Mycket givande och god mat. Tack"


"Varmt tack för samtalet. Det kändes fantastiskt. Blev djupt berörd. Återkommer gärna till dig för ny tid.

Kram Eva"


 "Hej! Jag vill bara återkoppla och TACKA dig för att du hjälpte mig med Viggo! Du meddelade att han ville bli undersökt och ta prover- jag gick direkt till veterinären som tog prover, röntgade och Viggo var lugn o samarbetsvillig hela undersökningen- vilket han aldrig varit tidigare! Och mycket riktigt- han har fått diagnosen Cushings syndrom och får nu medicin sedan några dagar. Jag kan redan märka förbättring. Jag ringer dig igen om några veckor för att kolla läget igen😊. Åter TACK🙏🙏

Bästa varma hälsningar Cecilia o Viggo"


"Hej och tack än en gång! För en månad sen var jag förkrossad och famlade i mörkret efter att vi avlivat vår hund. Efter samtalet med dig vände det direkt! All smärta och all ledsen sorg bara försvann. Klart jag sörjer och saknar honom fortfarande, men inte på det där jobbiga och tunga sättet.

TACK, du är en ängel "


"Hej! Har så länge tänkt skriva o tacka för den magiskt vackra målningen och det otroligt fina brevet jag fick av dig. Det betydde mycket för mig!

Önskar dig en underbar Jul o

Ett Gott Nytt 2019

Mvh Maria"


"Tack för målningen och brevet. Det är inte utan att man blir rörd till tårar när man läser brevet. Målningen är otroligt vacker. Jag är djupt rörd över allt.

Tusen tack"


"Tusen tack för målningen och brevet, jag på pricken!  Kram Sara"


"Tusen tack för hjälpen 🙏 Morran har kommit hem! 😺" ❤  "För drygt ett år sedan blev min Kajsa traumatiserad och behövde äta medicin för det i flera månader. Jag fick inte ta i henne och hon tyckte ingenting var roligt. Jag fick tips om Ann-Catrin Skogshjärta Gren och ringde henne fast jag egentligen inte trodde på det. Men jag är så tacksam att jag gjorde det för jag fick min hund tillbaka 

Eva


"Jag saknar ord ♥♥♥ Så vackert själsporträtt och så fin text. Vilken boost för mig själv och om du bara visste vad jag behöver det just nu. Tack finaste. Du gör det så bra ♥ Ser fram emot när jag ska ge det andra porträttet till min vän.

Varm kram och tacksamhet från Maria"


"Hej Ann-Catrin!

Målningen kom idag ❤❤ Vilken magi!
Tack så jättemycket.

Ljus och kärlek till dig 

Mvh Håkan"


"Hej söta ❤️ Din sida är helt underbar, och du målar så vackert. Längtar efter att få hem min målning :)
Kram på dig. Vi ses snart Lena "


"Tackar for å jobba med deg påGaiagaarden.com Messan. :-)Helsan Stian Store Sol og Kaja Jamina Frøyen (lille måne) Stian "


"Hej Ann-Catrin! Ville tacka för en givande och trevlig kurshelg på Brushöjden!! Hoppas vi ses snart igen! Kram! Barbro"  


"Hej där Ann-Catrin! Vill säga att jag nu tagit emot den vackra tavlan jag fick från dig. Jag blev så häpen när du förmedlade min ängel, och nämnde regnbågar och glittrande ljuspunkter. Jag har sett många regnbågar i år! Dessutom har de glittrande ljuspunkterna ökat och jag har undrat vad det är för något? Jag kan helt plötsligt se ljuspunkter i olika färger som sedan helt plötsligt försvinner. Nu vet jag att det har nog med min ängels närvaro att göra :-)

Kan det vara närvaro av fler änglar när jag ser dessa ljuspunkter också? För jag ser ibland olika färger som vitt, rött, blått, rosa, grön...

Kram Hannah


"Wow Ann-Catrin - fantastisk själsbild - vilket Ljus och vilken Power! Jag kan knappt ta ögonen från den! Tack! ♥

Marija"


"Hej igen! Vill bara tacka för en vacker målning och träffande text! Har fått till mig det du skriver genom egna kanaliseringar, men det är skönt att få en "bekräftelse" på det från någon oberoende.. Ibland kan man ju tvivla på sig själv, om man hittar på själv för att man vill att det ska vara så osv.. Men måste ta och lita fullt ut! Utmaning! Tack och kram! ❤/Jessika"


"Tack snälla så vacker, blir varm i hjärtat :-) Du ska veta hur det du skriver stämmer, är totalt tömd på energi, glad blir jag när jag läser att det kommer att bli bra och det riktigt sprudlar i mig av dina fina ord.

Kramar Anna-Lena"


Å ett stort tack kom hem idag från Cap Verde Öppnade upp tavlorna med medföljande kanalisering . Jätte fina tavlor och allt gav mig stora rysningar o energiflöde som en varm dusch inombords från topp till tå. Som jag ofta får när det känns så rätt. Även min fru är jättenöjd . Hälsningar Torbjörn och Gudrun" 


"Hej, 

Det kändes helt rätt med kontakten med dig. Fick omedelbar lindring och lite mer skydd.

/Lotta som ringde"


"Tack för min underbart vackra ängla tavla och brevet. Den är så ljuvlig med dom vackra färgerna i. På förmiddan var jag till stan och köpte garn, och på vägen ut föll mina ögon på ett garn i en helt underbar färg. Köpte det förstås. På eftermiddan kom din tavla, och när jag öppnar och tittar så var garnet ungefär i den färgen, så lika. Vad säger man om det. Mycket tack, är så glad för den.

Elisabet"


Hej Ann-Catrin!

Jag har ännu inte tackat för den vackra själstavlan jag fick i mina händeri Oktober, den grep tag i mig på djupet.

Jag fick ett fint och vägledande brev också där du beskrev att du sett att jag varit nere för räkning (däckad?) och helt slut på energi mm och att jag skulle ta det lugnt med medialt arbete bl a att jag stod inför ett vägval som var viktigt mm

Min pappa blev svårt sjuk i höstas så mycket av det jag tänkte göra föll bort och lugnt har jag blivit tvingad tillatt ta det av naturliga skäl.

Jag har min målning inramad och upphängd vid sängen så att jag kan se den innan jag somnar och direkt när jag vaknar, den går verkligen energimässigt in i mig och jag har själv gjort vissa tolkningar av färger och symboler som känns ganska rätt.

vill med detta ge dig respons på ditt betydelsefulla arbete och Tacka för tavlan av hela mitt hjärta!!

Varma hälsningar från Kari"


"Fick min själstavla idag och blev så glad. Den är så vacker och vilka färger. Och vet du att ett medium har sagt till mig att en vätte följer mig. Så jag blev så glad när du skrev i brevet att han gav mig en blåklocka och har träffat mig när jag var i 5 års åldern. Det värmde mitt hjärta.

Tack för ditt fina brev som följde med.

Kram"


"Hej! Tack för de fina vykorten, känns jättefint att få ha döpt en av dom.När jag tände ett helt ljus så såg jag ljuslågans aura hur klart som helst, hur mycket jag än blinka så var den kvar. Oftast brukar den ju försvinna om man vänder bort huvudet eller blinkar. Jag hade dina vackra kort precis bredvid kanske var det energin från dom!?

Tack igen! kram Jana"


"..Hej..Jag fick min målning i går som jag beställt av dig..Den är så vacker och det du hade skrivit berörde mig så

..Tack"


"Åh Ann-Catrin vilken underbar bild! Jag är mer än nöjd och det känns riktigt rätt det du skriver till mig. Han har pockat på min uppmärksamhet länge nu och pusselbitarna börjar falla på plats!!!

Stort tack från Kristina"