Om Spiritual Art

Psychic & Spiritual Art är en form av trancemediumskap där artisten/mediet låter sig influeras av andevärlden genom konstnärliga uttryck. Målningar av andliga guider är exempel på detta. Även själsporträtt, änglar och auragrafer. Ibland är influensen sån att händerna trycks mot papperet och målarduken. Ibland uppstår sirliga och graciösa rörelser och fingrarna dansar med färgerna.

De andliga målningar som kommer genom mig är fyllda av kärlek och helande energier från andevärldens olika dimensioner. När jag målade mitt allra första andliga porträtt 1997, överväldigades jag av den kärlek som strömmade till mig genom målningen. Jag grät, djupt rörd. Den dagen fick jag insikten om mitt syfte med de andliga målningarna. Jag förstod tacksamt att den kärlek jag mottog, den är också för andra. Jag insåg att jag är ett redskap, att genom målningarna, förmedla denna kärlek. Detta fyllde mitt hjärta av ödmjukhet inför uppgiften att visa att vi alla är av kärlek.


Min erfarenhet är att syftet bakom en uppgift visar sig i resultatet. Så är det i varje situation i livet. Hur man är som människa, inställningen till omgivningen. Som medium också varför man väljer att vara en kanal mellan andevärlden och det jordiska livet, hur mycket man kan släppa på sitt ego och hur mycket man jobbat med sig själv.


Hur min kvalitet som medium och healer är, lämnar jag till människor jag möter att bedöma. Mitt personliga syfte är helt klart; att hjälpa människor möta och se sig själva och livet i kärlek. Att förmedla helande målningar, hopp, livslust och tro.

 
Vid mina sittningar då jag målar upplever klienter ofta att de känner "som en kärleksfull hand smeker min arm", "en smekning på kinden", "värme och lugn i hjärtat", "som helande händer på kroppen". Ofta följer smekningen min hands rörelser över papperet.
Vid alla dessa möten sker en helande energiöverföring. Så är det och jag är mycket tacksam och glad över att få vara en del av allt detta underbara. Tacksam över att få träffa alla fina människor som öppnar sina hjärtan.
Massor av ljus!
Ann-Catrin