Målarkurser

Jag har haft de här kurserna i över 20 år och det är alltid härliga upplevelser tillsammans med deltagarna. Vi blir som en familj.

De flesta går grundkursen som en igångsättare och för sin personliga utveckling. Helgkurserna är fristående och utvecklande för varje gång. Den som önskar kan välja diplomerad lärare i Andligt & Intuitivt Måleri (Kurs 3+4 med uppgifter mellan kurserna)

Kurserna Andligt & Intuitivt Måleri består av 4 fristående delar.

Kursen innebär att deltagarna i måleriet träder in på en personlig helande resa där intuitionen vägleder. Succesivt bygger deltagarna upp en kontakt till andliga sfärer, änglar, guider och sitt högre jag. Kanaliserar helande energi i måleriet och målar bl.a. änglar och själsporträtt.

Kurs 1 grundkursen, Kurs 2 Fortsättning och fördjupning, Kurs 3 Fortsättning och mer fördjupning, Kurs 4 Lärarkursen

Välkommen till en fantastisk resa!

"Jag har målat själsporträtt i över 25 år, är självlärd och har låtit min intuition och andliga vägledare i andligt måleri visa mig vägen. På den här kursen delar jag mina erfarenheter med dig." ♥ Skogshjärt

Det här är en utmärkt kurs för dig som behöver komma igång, hämta ny kraft och inspiration i ditt liv. Underbara dagar i änglars och andliga guiders närvaro. En transformerande kurs med energimålning, meditationer och healing. Självutvecklande och energihöjande.

Kursen innebär en frigörande resa i ditt inre. Steg för steg kan du i målningarna se hur du öppnar upp och blir en kanal för andligt måleri. Under kursen kommer du att måla både dig själv, dina kurskamrater och änglar/änglaenergier. Du tar de första stegen till att måla själsporträtt. Vi tolkar målningarna tillsammans.

Kursen passar både dig som målar och dig som inte har någon vana av måleri.

Du kan också fördjupa dig ytterligare genom att gå flera steg. Alla steg är fristående. Du väljer själv hur många steg du vill gå och vilka datum. Mixade grupper. Max 10 månader mellan kurs 3 och 4.

Kurs 1 grundkurs

Kurs 2 fördjupning och utveckling

Kurs 3 Mer fördjupning och utveckling

Kurs 4 Diplomerad lärare i Andligt&Intuitivt måleri