Healing

Healing

*Jag erbjuder healingbehandlingar i Östmark, Värmland. Personliga, efter behov formade behandlingar kan innehålla healing/trancehealing, chakrabalansering, kinesiologi och kanalisering. Mycket kärleksfulla och avslappnande behandlingar där andliga ljusguider och änglar brukar närvara. Avslutas med samtal. 45-90 minuter.

*Även Distanshealing med uppföljande samtal på telefon.

*Healingseanser med trancehealing och kanalisering av andliga guider, änglar och lärare.

Jag har 30 års erfarenhet av distanshealing och för drygt 25 år sedan började jag lägga händerna direkt på den behövandes kropp. Healingen har varit en stor del av min andliga och även mediala utveckling. Mina andliga guider och lärare har hela tiden varit vid min sida och är fortfarande aktiva, så oerhört kärleksfulla och ödmjuka. Mina allra bästa lärare.

Under åren har jag också genomgått en mängd kurser och utbildningar inom olika healingmetoder - andlig healing - indiansk healing - reikihealing - trancehealing - kristallhealing, mediumutveckling, alternativmedicin...

Ödmjuka lärare

Jag har haft lyckan att möta lärare som varit genuina i sin kärlek och ödmjukhet och osjälviskt samarbetat med de andliga sfärerna. 

Dessa har en speciell plats i mitt hjärta.

Jag blev Reiki Master/Teacher 1998. Min lärare var andliga mediet och pastor i spirituella kyrkan i Wales, Laurence Harry, som ansågs vara en av världens bästa spirituella medium. Laurence blev en mycket kär vän som besökte Sverige många gånger under nittiotalet. Senare emigrerade han till Canada. Laurence gick Reiki Master/Teacher hos William Lee Rand.

Kinesiologikurs och Psykokinesiologikurs

Dessa kurser gick jag 2001 för Monika Drewes, präst och lärare inom flera alternativa behandlingsmetoder bl. a. Kinesiologi och psykokinesiologi.

Trancemedium och trancehealing för Jennifer Mackenzie
Mediumutveckling för Iris Hall 

Polaritetsterapi  för Gunilla Carling, 2019. Underbara Gunilla som lär ut denna finstämda och verkningsfulla kroppsterapi. 


Healingseanser

Jag håller healingseanser för mindre sällskap, 4-5 personer och grupper på max 15 personer. 


Distanshealing & uppföljande samtal

Till dig som vill och behöver, erbjuder jag personlig healing på distans, 30-40 minuter. Efter healingsessionen ett uppföljande medialt rådgivande samtal på telefon.

Healingen innebär en balansering av kroppens energier, påfyllning av livsenergi och mycket mer. Den innebär omsorg och många uttrycker att livet blir lättare att hantera. Healingen kan ha en smärtstillande verkan, vara känslomässigt förlösande och främjar den personliga andliga utvecklingen och transformationen. 

Du är naturligtvis välkommen med egna önskemål. Healingen är personlig utifrån dina behov.