Själsporträtt

Det här är personliga och helande målningar fulla av ljusa energier. Du kan beställa till dig själv eller som en gåva till en vän. Storlek 30 x 40 cm (A3)

Jag målar bilden av ditt högre jag, ditt själsljus så som jag ser dig. Jag fokuserar på din ljuskropp och låter målningen växa fram. Den berättar om dig, vad du har med dig på din livsvandring, vad du står inför och kanske behöver ta tag i inför nästa steg i livet.

Det här är ett underbart sätt att arbeta med helande och upplyftande energier. Jag känner stor ödmjukhet inför alla jag möter på det här sättet.
Vi är alla vackra och min intention är att du ska upptäcka hur vacker just du är. Att du kan möta dig själv i kärlek genom den här målningen och ta till dig de energier som är till dig.
Målningen innebär kanaliserade energier, färger och ibland följeslagare. Du får ett personligt handskrivet brev tillsammans med målningen.


När du beställer ett andligt porträtt behöver du inte berätta något om dig själv eller skicka ett foto. Jag behöver endast ditt namn och din adress. De andliga porträtten målar jag på distans i torrpastell, akvarell och akryl.
Jag har målat andliga porträtt i över 25 år. Målningarna finns hos människor runtom i Sverige, Norge, Finland, Italien, Schweiz, Spanien, England, Sydamerika, USA och Canada.
Det här är en mycket helande målning.