Tack för fin respons

Från djupet av mitt hjärta...ett stort Tack!❤ för fint mottagande.
Namaste'
Skogshjärta

 

 

Hej! Jag vill bara återkoppla och TACKA dig för att du hjälpte mig med Viggo! Du meddelade att han ville bli undersökt och ta prover- jag gick direkt till veterinären som tog prover, röntgade och Viggo var lugn o samarbetsvillig hela undersökningen- viket han aldrig varit tidigare! Och mycket riktigt- han har fått diagnosen Cushings syndrom och får nu medicin sedan några dagar. Jag kan redan märka förbättring. Jag ringer dig igen om några veckor för att kolla läget igen😊. Åter TACK🙏🙏
Bästa varma hälsningar Cecilia o Viggo

❤️

 

 

Varmt tack för samtalet. Det kändes fantastiskt. Blev djupt berörd. Återkommer gärna till dig för ny tid.

Kram Eva

Tusen tack för ett trevligt samtal igår angående Ella. Du har nog hjälpt henne hitta hem för i morse kom hon när jag kallade. Jag är så glad.  Hon var inte särskilt hungrig så möss hade hon nog ätit som du sa eller var hon nu hittat mat. Hon har ju varit borta en hel vecka. Du är för duktig. Kommer att rekommendera dig. Skickar massor av kramar till dig för hjälpen.

 

Hej Ann-Catrin och tack så hemskt mycket för idag 🙏 Var helt underbart att prata med Sune och Einar ❤ Du har en stor gåva. Tänkte skicka dig lite bilder på det du beskrev.

J

Tack för swishen och ett bra samtal😊 Du verkar otroligt seriös och du fångar in saker som jag känner stämmer på allting. Jag fick återigen bekräftat av dig att han mådde bra innan, och det var det jag behövde höra 💕 Dig kommer jag att rekommendera.

 

Tack ❤

Mvh Anna

 

Hej och tack för din hjälp igår! Goda nyheter: Under natten/fram på morgonkvisten vaknade jag av att en katt låg vid min huvudkudde och knuffade på mig. Efter sju nätter på vift känns det fortfarande overkligt men nu har vi gosat med varandra i fyra timmar och jag börjar inse att Livet är underbart, magiskt och smått fantastiskt igen ❤

V.

Hej och tack än en gång! För en månad sen var jag förkrossad och famlade i mörkret efter att vi avlivat vår hund. Efter samtalet med dig vände det direkt! All smärta och all ledsen sorg bara försvann. Klart jag sörjer och saknar honom fortfarande, men inte på det där jobbiga och tunga sättet.

TACK, du är en ängel 

 

Hej! Har så länge tänkt skriva o tacka för den magiskt vackra målningen och det otroligt fina brevet jag fick av dig. Det betydde mycket för mig! 

Önskar dig en underbar Jul o

Ett Gott Nytt 2019

Mvh Maria

 

Tusen tack för hjälpen  🙏  Morran har kommit hem! 😺

Hej Ann-Catrin!

Målningen kom idag ❤❤ Vilken magi!  Tack så jättemycket.

Ljus och kärlek till dig 💕

Mvh Håkan