14. maj, 2015

Rena auran och fyll hela dig med ljus

Från min fb-grupp. Välkommen dit!

 https://www.facebook.com/groups/720228748092671/782531298529082/?comment_id=782673215181557&notif_t=group_comment

 

Hej alla fina! ❤❤❤  Idag delar jag en enkel övning (Övning 1) om hur vi kan rengöra vår aura och fylla oss med ljus. Den tar bara 5-10 minuter. Du kan sitta längre om du vill det förstås! 

Auran är vårt energifält som finns i och runt våra kroppar och vi människor plockar ofta upp energier som lägger sigi våra auror. Vi är som svampar som suger in energier från vår omgivning. Både från vår närmaste omgivning och från det som händer i världen.
Detta ger oss stress av olika slag. Våra huvud fylls av en oavbruten ström av tankar. Det här påverkar hur vi mår, vad vi känner, vår sömn, vårt humör m.m. En del av oss känner fysisk smärta.

Den här övningen rensar vår aura och fyller oss med ljus. Gör den till en vana. Den blir lättare att göra allteftersom. Börja hemma i lugn och ro. Försök att göra den minst en gång om dagen. Utöka gärna till flera gånger per dag. Känn dig för.

Övning ger färdighet. Med tiden kan du göra övningen var du än är t.ex i mataffären i kassakön, på jobbet, på bussen...
Låt den bli ett naturlig inslag i ditt liv. 
Förändringen kommer succesivt och visar sig genom att man blir piggare, mer positiv m.m.. En del känner skillnad direkt.
Tips! Spela in och bli vägledd av din egen röst 🙂

Stäng av ljudet på mobilen. Sätt dig bekvämt på en ostörd plats.

HÄR ÄR ÖVNINGEN:
Blunda. Dra ett par djupa andetag. Lugnt och djupt. Känn hur du slappnar av vid utandningen.

Tänk dig en plats 50-60 cm ovanför ditt huvud. Där tänds en stjärna.En strålande vit stjärna. Den lyser stark,vit och stor. Stjärnans strålar lyser ner över dig som en dusch av vitt ljus.
Låt det komma. Låt det här helande och kärleksfulla ljuset skölja över hela dig.
Tänk, att alla obalanser, all stress och eventuella negativiteter rinner av dig och följer med ljuset långt ner i jorden där de löses upp.
Känn ljusstrålarna hur dom omfamnar dig. Ta in ljuset. Andas in ljuset i några djupa andetag. Låt det fylla hela dig - din fysiska kropp och hela din aura.
Säg inom dig: "Det är bara jag som är i mig nu" ( = alla obalanser och ev. negativiteter har sköljts bort av ljuset)

Öppna sakta ögonen igen. Vicka på dina tår och håll båda fötterna på golvet. Tänk dig att fötterna gräver ner sig en bit i jorden.

Känn skillnaden ❤
...................

Tips! Variera genom att placera stjärnan högre ovanför ditt huvud. Då sköljer ljuset ett större område. Du kan placera den högt uppe på himlen så att hela huset där du bor får sig en dusch. Eller hela jorden. Gör den tillsammans med vänner! Använd din känsla och fantasi ❤

Ha det så gott och varmt Lycka till!

Ljuskramar

Ann-Catrin