23. nov, 2014

Vi är alla ljus

Det händer mycket nu. Många klarar inte av att stanna i ljuset i denna starka transformation som sker med oss alla. Även dom som medvetet arbetar för ljuset harsina svaga stunder. Det gäller alla. Vad som är beklämmande är att i dessa svaga stunder florerar skitprat och negativiteter. Då glömmer man vilken skada detta kan göra. Att nära negativitet. Lättare är förstås att projicera ut och lägga det på någon annan som inte är närvarande.Eller att nära negativiteten när ingen ser och därmed slippa ansvara för sina tankar och handlingar. 


Behandlar du alla lika? Är du kärleksfull mot alla? 
Är du medveten om att de energier du sänder ut uppfattas och tas emot av den som de är riktade mot? När vi sänder healing sänder vi kärlek. Upplyftande och livgivande både för sändare och mottagare. När vi sänder negativa tankar , ja då sänder vi negativa energier som äter livsenergi- både hos sändare och mottagare. 
I detta är medvetenheten om att vi hör ihop,att allt hör ihop helt borta.
Vissa slår sig för bröstet och säger "- Se så ljus jag är" för att i nästa andetag prata illa om någon annan som ej bör uppfattas som ljus....eller bra. I alla fall inte lika bra.
Detta är ett praktexempel på när ord och handling inte går hand i hand. 


VI ÄR NÄMLIGEN ALLA LJUSA!


Vi lever här med eget ansvar om hur vi förhåller oss till ljuset som är lika med kärlek. Genom att döma andra ger vi näring till det vi kallar mörkret som är lika med avsaknad av kärlek. Detta styrs av egot som trivs i denna energi.
Som skrivet...vi lever här med eget ansvar.
Så vad ska vi göra? Hur kan vi göra?


Ja det är ju så att alla behöver finna SIN väg. Den finner vi när vi lyssnar inom oss efter VÅR EGEN inre röst och känsla. När vi slutar bedöma vår omgivning och människor efter vad ANDRA säger, tycker, tänker. 
Vi har alla fått en alldeles egen hjärna, eller hur? Med den kan vi TÄNKA.
Vi har alla fått ett eget hjärta, eller hur? Med det kan vi KÄNNA.
Tänk dig att ditt hjärta består av rent vitt ljus.
Tänk dig nu att alla som lever på den här planeten har ett hjärta som ser likadant ut. hjärtan som alla består av rent vitt ljus....
Ser du nu hur vackert livet är och hur VACKRA VI ALLA ÄR?
Så här är det och när vi nu vet det kan vi sluta döma hit och dit.
Och bara vara ljus tillsammans   ❤