29. okt, 2014

29/10-14 ...och kärleken bara växer och växer...

Hej och god förmiddag!

Här sitter jag och filosoferar och känner mig så uppfyld av kärlek och tacksamhet. Ja, jag skriver inte så ofta här i bloggen och det beror på att jag lever i händelsernas centrum. Så känns det. Varje dag sker i växande. Mitt hjärta fylls alltmer av ödmjukhet vilket för mig är direkt kopplat till tacksamhet och respekt - för livets fantastiska dimensioner -  för mig, den jag är - för all denna kärlek som omger oss - våra vänner och följeslagare i andliga dimensioner - för universum - för planeten vi bor på.....

Dagens bild är en andemålning. Den symboliserar en utveckling i mitt trancemåleri. Det är så att oftast kommer dessa målningar ganska snabbt, under en sittning på ca 30 minuter,  i ett tillstånd från att vara överskuggad till trance. Svisch, svisch, svisch -  händerna dansar snabbt över pappret och en bild framträder.

Att vara ett instrument för trance i tal, healing och måleri är alldeles underbart och kärleken bara växer och växer. Jag upplever verkligen gränslöshet i detta.

och naturligtvis blir man prövad att vidga sina gränser...eller ta bort dom helt...

Som förra veckan. Då gick mina glasögon sönder och ena skalmen är spårlöst borta. Jag ser dåligt utan dom. Därtill har jag en ögonsjukdom nu som gör att min syn dessutom är grumlig. Detta säger till mig: Dags att släppa kontrollen!

I helgen var jag på mässa i Trollhättan och målade - utan glasögon. Det var verkligen en prövning. Det var svårt och på kvällen hade jag sprängande huvudvärk.

Dag 2 på mässan hade jag skaffat ett par läsglasögon och tyckte att jag såg jättetydligt. Målningarna blev bara bättre och bättre. Tillståndet av trance ändrades och jag "målade" med hela kroppen. Ett andeporträtt tog bara 10 minuter. Gissa om jag blev full i skratt när jag såg glasögonen ligga på bordet. Jag hade släppt kontrollen, blundade t.o.m. ibland under måleriet.

Målningen på bilden här är den sista jag målade i söndags.

Ja, så här kan det gå till när vi möter de prövningar just vi behöver för att växa. Det ligger stor kärlek i detta. Så ge inte upp i livets vedermödor. 

Ge aldrig upp!

Massor av ljus till dig ❤

Nu ska jag måla!

Kram å puss  💋