31. jul, 2013

31/7 2013

Hej och godmorgon 🙂

Klockan är snart halv sju i tidig morgon och här hemma är det härligt tyst och stilla. Min kära Sara som blev mamma till fyra valpar för fem veckor sen sover på soffan. På golvet ligger en hög av små valpar. Dom snusar och sover i alla möjliga formationer, som valpar gör. 

Sara är en underbar mamma som verkligen sköter om de små. Nu är dom så stora att hon leker och busar med barnen. Redan första gången valparna fick springa fritt på köksgolvet var hon där med en av sina favoritleksaker - en mjuk och lurvig höna. När hon gör så blir det ett stort ståhej, en blandning av lek och att hänga i mammas puppar. Sara busar av valparna först och sen lägger hon sig pladask så att dom får ta för sig. Det är så härligt att se. Min lilla gumma ❤

Just nu njuter jag av stillheten i huset och ska strax sätta mig bredvid Sara i soffan och göra dagens chakrabalansering och skapa mitt healingrum. Jag gör detta varje dag. Det påverkar hela mig - hela dagen - att vara i balans. Så värdefullt det är att ta sig en stund av tystnad och stillhet. Det är verkligen medicin för kropp och själ. Självkärlek.

Och kärlek, det får vi väl inte för mycket av, eller hur?

Ha nu en fin dag och fyll den med kärlek!

Kram å puss i pannan 💋