Respons från kunder

Att arbeta som medium, måla helande målningar, bl.a. själsporträtt, är i sig en fantastisk och kärleksfull upplevelse och jag känner att jag i detta fått ett stort förtroende. Jag känner stor ödmjukhet och respekt inför denna uppgift och de människor jag möter.

Många hör av sig när de tagit emot sin målning, träffat mig, eller fått vägledning på telefon. Här har jag samlat några av de brev, mail och sms som vänliga människor skickat till mig.

Ett varmt tack till er alla ❤ 

 "För drygt ett år sedan blev min Kajsa traumatiserad och behövde äta medicin för det i flera månader. Jag fick inte ta i henne och hon tyckte ingenting var roligt. Jag fick tips om Ann-Catrin Skogshjärta Gren och ringde henne fast jag egentligen inte trodde på det. Men jag är så tacksam att jag gjorde det för jag fick min hund tillbaka ❤️🥰

Eva

❤️

"Tack! Jag känner att jag måste skriva och tala om att för ca 4 veckor sedan kom jag helt plötsligt att tänka på dig. Nu förstår jag varför. Tack för ett mycket vackert porträtt. Du har träffat mitt i prick! Först nu har jag kommit fram, sådan som jag är. Det har varit tufft, men nu är livet underbart!

Tack!

Kram från Marianne"

"Tack så jättemycket Ann-Catrin, för denna fantastiska kurs som hjälpte mig och vägleder mig tillbaka till mina andliga rötter. Det var också en bra början  med målningen för en som egentligen inte kan måla.

Tack finaste Ann-Catrin"

❤❤❤

"Kursen var jätterolig. Kul att testa nya sätt att måla på. Kommer gärna tillbaka för det var mysigt här.

Pernilla"

 

 

"Tack för dessa båda dagar, Ann-Catrin! Det var härligt att träffa dig, Sara och de andra deltagarna. Alldeles underbart var det att se hur du bor så ända in i skogen. Så ljuvligt och fridfullt! Det var också intressant att få måla på detta sätt. Mycket givande och god mat. Tack"

 

"Tack för målningen och brevet.  Det är inte utan att man blir rörd till tårar när man läser brevet.  Målningen är otroligt vacker.  Jag är djupt rörd över allt.

Tusen tack"

"Tusen tack för målningen och brevet, jag på pricken! 

Kram Sara"

"Jag saknar ord ♥♥♥ Så vackert själsporträtt och så fin text.  Vilken boost för mig själv och om du bara visste vad jag behöver det just nu. Tack finaste.  Du gör det så bra ♥ Ser fram emot när jag ska ge det andra porträttet till min vän.

Varm kram och tacksamhet från Maria"

"Hej där Ann-Catrin

Vill säga att jag nu tagit emot den vackra tavlan jag fick från dig.  Jag blev så häpen när du förmedlade min ängel, och nämnde regnbågar och glittrande ljuspunkter.  Jag har sett många regnbågar i år!

Dessutom har de glittrande ljuspunkterna ökat och jag har undrat vad det är för något?  Jag kan helt plötsligt se ljuspunkter i olika färger som sedan helt plötsligt försvinner. Nu vet jag att det har nog med min ängels närvaro att göra :-)

Kan det vara närvaro av fler änglar när jag ser dessa ljuspunkter också?  För jag ser ibland olika färger som vitt, rött, blått,  rosa, grön.

Kram Hannah"

 ❤

"Wow Ann-Catrin - fantastisk själsbild - vilket Ljus och vilken Power!  Jag kan knappt ta ögonen från den! Tack! ♥

Marija"

"Hej igen! 🙂
Vill bara tacka för en vacker målning och träffande text! Har fått till mig det du skriver genom egna kanaliseringar, men det är skönt att få en "bekräftelse" på det från någon oberoende.. Ibland kan man ju tvivla på sig själv, om man hittar på själv för att man vill att det ska vara så osv.. Men måste ta och lita fullt ut! Utmaning! 🙂
 
Tack och kram! ❤
/Jessika"
 

"Tack snälla så vacker, blir varm i hjärtat :-) Du ska veta hur det du skriver stämmer,  är totalt tömd på energi, glad blir jag när jag läser att det kommer att bli bra och det riktigt sprudlar i mig av dina fina ord. 

Kramar Anna-Lena"

"Å ett stort tack kom hem idag från Cap Verde
Öppnade upp tavlorna med medföljande kanalisering . Jätte fina tavlor och allt gav mig stora rysningar o energiflöde som en varm dusch inombords från topp till tå. Som jag ofta får när det känns så rätt. Även min fru är jättenöjd .
 
Hälsningar Torbjörn och Gudrun" 
 

"Tack tack tack för det fina själsporträttet och de vackra orden. De hjälper mig redan. Så tacksam! Vilken värme du sprider💕

Kram och ljus
Jennie"
 

"Hej,

Det kändes helt rätt med kontakten med dig.
Fick omedelbar lindring och lite mer skydd.
/Lotta som ringde"

"Tack för min underbart vackra ängla tavla och brevet. Den är så ljuvlig med dom vackra färgerna i. På förmiddan var jag till stan och köpte garn, och på vägen ut föll mina ögon på ett garn i en helt underbar färg. Köpte det förstås. På eftermiddan kom din tavla, och när jag öppnar och tittar så var garnet ungefär i den färgen, så lika. Vad säger man om det. Mycket tack, är så glad för den.

Elisabet"

"Hej Ann-Catrin!

Jag har ännu inte tackat för den vackra själstavlan jag fick i mina händeri Oktober, den grep tag i mig på djupet.

Jag fick ett fint och vägledande brev också där du beskrev att du sett att jag varit nere för räkning (däckad?) och helt slut på energi mm och att jag skulle ta det lugnt med medialt arbete bl a att jag stod inför ett vägval som var viktigt mm

Min pappa blev svårt sjuk i höstas så mycket av det jag tänkte göra föll bort och lugnt har jag blivit tvingad tillatt ta det av naturliga skäl.

Jag har min målning inramad och upphängd vid sängen så att jag kan se den innan jag somnar och direkt när jag vaknar, den går verkligen energimässigt in i mig och jag har själv gjort vissa tolkningar av färger och symboler som känns ganska rätt.

vill med detta ge dig respons på ditt betydelsefulla arbete och Tacka för tavlan av hela mitt hjärta!!

Varma hälsningar från Kari"

 

 

"Fick min själstavla idag och blev så glad. Den är så vacker och vilka färger. Och vet du att ett medium har sagt till mig att en vätte följer mig. Så jag blev så glad när du skrev i brevet att han gav mig en blåklocka och har träffat mig när jag var i 5 års åldern. Det värmde mitt hjärta.

Tack för ditt fina brev som följde med.

Kram"

"Hej! Tack för de fina vykorten, känns jättefint att få ha döpt en av dom.När jag tände ett helt ljus så såg jag ljuslågans aura hur klart som helst, hur mycket jag än blinka så var den kvar. Oftast brukar den ju försvinna om man vänder bort huvudet eller blinkar. Jag hade dina vackra kort precis bredvid kanske var det energin från dom!?

Tack igen! kram Jana"

 

 

"..Hej..Jag fick min målning i går som jag beställt av dig..Den är så vacker och det du hade skrivit berörde mig så

 

..Tack"

"Åh Ann-Catrin vilken underbar bild! Jag är mer än nöjd och det känns riktigt rätt det du skriver till mig. Han har pockat på min uppmärksamhet länge nu och pusselbitarna börjar falla på plats!!!

Stort tack från Kristina"

Kommentarer

22.09.2016 17:52

Ann-Catrin

Tack Lena! Ja det var så fint att se er iver när ni målade i helgen. Kram och av hjärtat Tack!

20.09.2016 19:12

lena j bäcklund

är så nöjd med kursen i helgen , tusen tack . gav bara mer smak , och större insikt