Djurkommunikation & Healing 2 dagar

Visst kan vi tala med djur! Det finns olika sätt att prata med djur: beteende, kroppsspråk, telepati, energiavläsning, andlig kontakt... Du får arbeta på flera sätt för att finna den väg som passar just dig att prata med djur. Du behöver inga förkunskaper!

Det här finns naturligt inom oss alla och under den här kursen öppnar vi dörrarna till denna underbara kommunikation. Djuren har mycket att berätta föross och genom att lyssna ges vi möjlighet till ökad förståelse och att förbättra relationer mellan djur och människa.

Med djurkommunikation och healing i kombination, ger vi djuren en röst och  skapar ett helhetsperspektiv mellan ägare och djur. Vi agerar som en mellanhand och skapar en personlig dialog som öppnar för ömsesidig förståelse och helande.

Första dagen arbetar vi med varann, både healing och avläsning. Att veta hur vi gör detta underlättar när vi sen ska tala med djuren. Healingen öppnar för en klarare kommunikation. Vi avslutar första dagen med att prata med djur på distans.

Dag två arbetar vi enbart med djur. Både kommunikation och healing. Hemma hos mig plus att vi åker ut till djur som vi kan prata med på deras hemmaplan. En del djur behöver hjälp och en del tycker helt enkelt att det är roligt att prata.

Förbered dig på en helg med mycket kärlek och glädje!

Priser:

Kurs hemma hos mig 1400:- Inklusive fika  båda dagarna. Diplom. Kostnad för övernattning tillkommer.

Kurs på andra orter från 2000:- inklusive fika och diplom. Priset varierar pga avstånd, lokalhyra mm.

Anmälningsavgift 500:- (resterande betalas på kursen) Anmälanär bindande.