Personliga andliga & helande målningar

Det här är personliga och helande målningar fulla av ljusa energier. Du kan beställa till dig själv eller som en gåva till en vän. Storlek 30 x 40 cm (A3)

Just nu bara någon veckas väntetid ☺️💞

Beställer gör du via kontaktsidan eller 073-8965997

Här nedan ser du ordinarie priser när jag målar på distans. När jag målar hemma ägnar jag 1,5-3 timmar till varje målning innan jag kanaliserar det handskrivna brevet.

När jag målar på mässor sitter vi 30 minuter och målningen blir lite enklare. Här får du tolkning och budskap muntligt direkt. 

Änglamålning med personligt budskap

Det här är en mycket kärleksfull målning där jag bjuder in en ängel speciellt till dig. En ängel som finns i din närhet. En personlig änglamålning med inskrivet budskap. Fin som gåva 30x40 cm i blandteknik

Andligt porträtt - Själsporträtt

Jag målar bilden av ditt högre jag, ditt själsljus så som jag ser det. Målningen (30x40cm), berättar om dig, vad du har med dig på din livsvandring, vad du står inför och kanske behöver ta tag i inför nästa steg i livet.

Det här är ett underbart sätt att arbeta med healing. Jag känner stor ödmjukhet inför alla jag möter på det här sättet.
Vi är alla vackra och min intention är att du ska upptäcka hur vacker just du är. Att du kan möta dig själv i kärlek genom den här målningen och ta till dig de energier som är till dig.
Målningen innebär kanaliserade energier, färger och ibland följeslagare.   Du får ett personligt handskrivet rev tillsammans med målningen.


När du beställer ett andligt porträtt behöver du inte berätta något om dig själv eller skicka ett foto. Jag behöver endast ditt namn och din adress. De andliga porträtten målar jag på distans i torrpastell, akvarell och akryl.
Jag har målat andliga porträtt i över 25 år. Målningarna finns hos människor runtom i Sverige, Norge, Finland,  Italien, Schweiz, Spanien, England, Sydamerika, USA och Canada.
Det här är en mycket helande målning.        
                                                                

Guidemålning


Jag målar din andliga guide och lämnar personliga budskap till dig. Den här målningen hjälper dig att stärka kontakten med din guide och att se ditt sanna jag.
Vid distansmålning får du budskapen i ett personligt handskrivet brev. Målningen är 30x40cm.

 

 

Din Ängel

Jag målar din ängel och du får ett personligt budskap. Vi kan ha flera änglar omkring oss och den ängel jag målar till dig är just den som kommer när jag bjuder in en ängel att kommunicera genom mig till dig. Budskapen får du i ett personligt handskrivet brev. Målningen är 30x40cm.

Ännu en änglamålning

och en till...

Kommentarer

24.02.2019 16:50

Monna van der Beek

Hej!
Jag skulle vilja beställa ett andligt poträtt med kanaliserat budskap.

15.10.2018 07:38

Maria Nygård

Hejsan! Så underbara målningar! Jag skulle vilja beställa ett Andligt porträtt ! / Varma hälsningar Maria !

08.10.2018 13:02

Cecilia

Hej, jag skulle vilja beställa ett andligt porträtt med kanalisering.

19.09.2016 22:41

Taina Sköldin

Hej Ann-Chatrine oh så vackra verk du gör! Undrar vad en guide/ängla målning med brev kostar?

22.09.2016 17:51

Ann-Catrin

Tack Taina! En målning med brev kostar 700kr. Gå in till "BESTÄLLA MÅLNING" så ser du mer. Kärlek & Ljus