Personliga andliga & helande målningar

JUST NU KAN JAG INTE TA EMOT FLER BESTÄLLNINGAR ❤️

Det här är personliga och helande målningar fulla av ljusa energier. Du kan beställa till dig själv eller som en gåva till en vän. Storlek 30 x 40 cm (A3)

Beställer gör du via kontaktsidan eller 073-8965997

Här nedan ser du ordinarie priser när jag målar på distans. När jag målar hemma ägnar jag 1,5-3 timmar till varje målning innan jag kanaliserar det handskrivna brevet.

Vill du att jag kommer till din hemort för mediala sittningar, healing och måla själsporträtt, andliga guider mm? Samla några av dina vänner och hör av dig så pratar vi ihop oss. 

När jag målar på mässor sitter vi 30 minuter och målningen blir lite enklare. Här får du tolkning och budskap muntligt direkt. 

 

Änglamålning med personligt budskap

Det här är en mycket kärleksfull målning där jag bjuder in en ängel speciellt till dig. En ängel som finns i din närhet. En personlig änglamålning med inskrivet budskap. Fin som gåva 30x40 cm i blandteknik

750:- + porto och emballage- i Sverige 150:-, utrikes 250:- skickas rekommenderat

Andligt porträtt - Själsporträtt

Jag målar bilden av ditt högre jag, ditt själsljus så som jag ser det. Målningen (30x40cm), berättar om dig, vad du har med dig på din livsvandring, vad du står inför och kanske behöver ta tag i inför nästa steg i livet.

Det här är ett underbart sätt att arbeta med healing. Jag känner stor ödmjukhet inför alla jag möter på det här sättet.
Vi är alla vackra och min intention är att du ska upptäcka hur vacker just du är. Att du kan möta dig själv i kärlek genom den här målningen och ta till dig de energier som är till dig.
Målningen innebär kanaliserade energier, färger och ibland följeslagare.   Du får ett personligt handskrivet rev tillsammans med målningen.


När du beställer ett andligt porträtt behöver du inte berätta något om dig själv eller skicka ett foto. Jag behöver endast ditt namn och din adress. De andliga porträtten målar jag på distans i torrpastell, akvarell och akryl.
Jag har målat andliga porträtt i över 20 år. Målningarna finns hos människor runtom i Sverige, Norge, Finland,  Italien, Schweiz, Spanien, England, Sydamerika, USA och Canada.
Det här är en mycket helande målning.        
                                                                 

1000:- + porto och emballage - i Sverige 150:-, utrikes 250:- skickas rekommenderat

Guidemålning


Jag målar din andliga guide och lämnar personliga budskap till dig. Den här målningen hjälper dig att stärka kontakten med din guide och att se ditt sanna jag.
Vid distansmålning får du budskapen i ett personligt handskrivet brev. Målningen är 30x40cm.

1000:- + porto och emballage - i Sverige 150:-, utrikes 250:- skickas rekommenderat

 

 

Din Ängel

Jag målar din ängel och du får ett personligt budskap. Vi kan ha flera änglar omkring oss och den ängel jag målar till dig är just den som kommer när jag bjuder in en ängel att kommunicera genom mig till dig. Budskapen får du i ett personligt handskrivet brev. Målningen är 30x40cm.

1000:- + porto och emballage - i Sverige 150:-, utrikes 250:- skickas rekommenderat

Ännu en änglamålning

och en till...