Vi är alla en del av skapelsen - We are One

Vibrationsmedicin för egenvård 

Hjälpmedel i din andliga och själsliga utveckling ❤

Genom Walk in Beauties blomessenser och auraspray talar naturen till oss. Vibrationsmedicin verkar på de subtila planen , inom oss och omkring oss, och är ett underbart hjälpmedel i vår livsprocess. Resultatet visar sig såväl andligt som känslomässigt, hjälper oss att lyssna till vår själ och manifestera vårt liv i medvetenhet.

Att använda blomessens och auraspray hjälper oss att hålla vår aura ren, att släppa oönskad balast och att bygga upp ett skydd. Det innebär också att vi öppnar upp för vår intuition och inre lärare. För bästa effekt använd både blomessens och auraspray.

För egenvård. Så här gör du:

Aurasprayen sprayar du runt hela din kropp, så nära som möjligt och även utåt så långt du når. Blomessensen tar du droppvis i munnen, 3-5 droppar/3-5 ggr per dag. Känner du ett behov av att ta dropparna fler gånger så följ din känsla. Dessa mediciner kan ej överdoseras.

För ytterligare effekt kan du smörja en droppe blomessens på de chakran som nämns och även visualisera de färger och rörelser som hör till varje blomma.

Produkterna är laddade med kanaliserad energi från varje blomma som skett under vår kommunikation. Den gudomliga energin finns överallt, i varje liten planta med vackra nyanser. Det är denna energi, dessa vibrationer, som finns i blomessenserna och aurasprayen. Vibrationsmedicin. Energierna är mätbara med kinestesi  - kinesiologi, pekare, pendel, slagruta.Prova gärna!

Du kan också prova att känna vilken av dessa blommor du känner dig dragen till: 

Blåklocka, Äppelblomma, Harsyrablomma, Blåbärsblomma, Strandviol, Syren och Vinbärsblomma. Läs sen vad blomman kan hjälpa dig med och se om du känner igen dig. 

Blomessens 10 ml och Auraspray 100ml i blå glasflaska. En blomma i varje flaska. Kostnad blomessens 80:- st. Auraspray 100:- st. plus frakt.

Ring mig för beställning på: 073-8965997

Blåklocka: " Jag hjälper dig att få kontakt med ditt inre barn och att lösa upp blockeringar som uppkommit i din barndom. Mina energier är glädje och ger dig glädje. Ta emot! Låt fantasin flöda. Det gudomliga barnet inom dig visar vägen. Våga känna glädje i livet! Jag stimulerar pannchakra, halschakra och solarplexus. Använd mig vid obalans i sköldkörteln. Min färg är vit i glittrande rörelse.

Äppelblomma: " Jag ger dig lugn, avslappning och hjälper dig att komma i kontakt med ditt undermedvetna. Jag har en mycket mild energi som ger stark effekt, ger svalka och lugnar sinnena (används även vid feber). En shamansk essens som främjar inre resor. Jag balanserar pannchakra. Mina färger är ljust gul och rosa i lugn rörelse".

Harsyrablomma:  " Jag hjälper dig att släppa taget om gamla föreställningar och gammal stress. ger en känsla av lättnad och balanserar navel och hjärtchakra. Mina färger är violett och vitt i rörelse".

Blåbärsblomma:  " Jag är urindrivande, hjälper dig att få igång blodcirkulationen och att komma igång när du kört fast eller har svårt att "komma till skott". Jag ger en känsla av glädje, stimulerar hjärtchakra och solarplexus. Mina färger är glittrande vitt och gult".

Strandviol:  "Jag ger tålamod och hjälper dig att hålla ut och inte ge upp, när du behöver tålamod. Jag ger en känsla av lugn och balanserar pannchakra, hjärtchakra och solarplexus. Min färg är blå i lugna vågrörelser".

Syren:  "Jag kan hjälpa dig med din sorg. Jag hjälper dig att acceptera dina känslor och att våga släppa dom så att du kan gå vidare i livet. Använd mig gärna tillsammans med harsyran. Jag stimulerar hjärtchakra och rotchakra. Mina färger är vit och rosa böljande".

Vinbärsblomma:  "Jag för in lättja och glädje i ditt liv när du upplever att allt är grått och trist och när livet känns som att det går på rutin. Jag balanserar navelchakra och mjältchakra. Min färg är vit med guldstänk i mjuk rörelse".

Kärlek och ljus i massor!