Väck din inre andliga vägledare

Har du mediala förmågor? Mitt svar till dig är JA! ♥
Det här finns naturligt hos alla. En del av oss känner och anar det andliga genom sin intuition. Andra inte. Men det finns där. Den här introduktionskursen är för dig som vill prova på och känna dig för tillsammans med andra. Vi stimulerar intuition och inre vägledning med olika övningar i en trygg och kärleksfull hemmiljö. Fördjupningskurs 1-årig utbildning "Healing Love with Guides & Angels"  finns för dig som är intresserad. För att gå fördjupningskursen går du även söndagens introduktion "Väck din inre healer"

Hemma hos mig, Ann-Catrin Skogshjärta, Torsby kommun, Värmland


450:- inklusive fika och lunch
Övernattningsmöjlighet finns för den som vill vara med på söndagens introduktionskurs "Väck din inre healer". Vill du vara med båda dagarna är kostnaden 800:- inklusive fika och mat. 
På eftermiddagen finns möjlighet till bad och naturupplevelser. 

Plats: Mangen 13, 68594 Torsby
Förbokning på tel:073-8965997

Så tar du dig hit:
*Med egen bil.
*Buss och tåg går till Torsby station där du blir hämtad.

Varmt välkommen! 
Ann-Catrin Skogshjärta Gren
 

Väck din inre healer

Har du helande förmågor? Mitt svar till dig är JA!
Det finns naturligt inom oss alla. Det handlar om att medvetandegöra energier inom oss och omkring oss. Nära och långt ut i universum. Hur sker ett helande på djup nivå? 
Det här kan låta krångligare än vad det är. Till den här introduktionskursen har jag samlat erfarenheter och kunskaper från 30 år med healing -distanshealing, kontakthealing, kristallhealing, andlig healing, trancehealing, reiki...
Du får prova på och känna dig för tillsammans med andra i en trygg och kärleksfull hemmamiljö. Vi gör energiövningar, avläsningar, healing genom kontakt och på distans. En härligt spännande och kärleksfull kursdag. Diplomerande fördjupningskurser finns för dig som är intresserad:
*Andlig & Intuitiv Healing
* Reiki healing - alla kurser 
Reiki 1,2 och Reiki Master/Teacher (3-4)
* 1-årig utbildning "Healing LoveT with Guides & Angels" Förkunskaper: båda introduktionskurserna.

Hemma hos mig, Ann-Catrin Skogshjärta
Torsby kommun, Värmland
Hund finns i hemmet. (Kelgris och charmtroll ;-) )


450:- inkl. fika och lunch
För dig som även vill vara med på lördagens kurs "Väck din inre andliga vägledare" är kostnaden 800:- för båda dagarna inklusive fika, mat och övernattning för den som behöver det. 


Plats:
Mangen 13
68594 Torsby
Boka din plats på 073-8965997

Så tar du dig hit:
*Med egen bil
*Med tåg eller buss till Torsby station där du blir hämtad.

Varmt välkommen! 
Ann-Catrin Skogshjärta Gren

 

Healing Love with Guides & Angels

De här kurserna är härligt transformerande och öppnar upp för att leva ett helande och kärleksfullt liv i nära kontakt med dina guider och änglar. Du får en stark grund att stå på med hjälp av den andliga vägledning som följer hela utbildningen. Att öppna och vara en kanal för den universella kärleken - det helande ljuset, för andliga guider och änglar. Kursen innehåller andliga & mediala energiövningar - healing(som behandlingsform och ett sätt att leva), andlig kirurgi, kanalisering - meditationer, personlig vägledning & coaching och praktiska övningar mellan kurshelgerna. Det finns utrymme för personliga önskemål under sommarveckan då vi har "Spontan andlig afton" med bl.a. Healing & Budskap från Andliga guider och lärare, genom Ann-Catrin Skogshjärta

Förkunskaper: båda introduktionskurserna. "Väck din inre andliga vägledare" och "Väck din inre healer"

Sedan 90-talet har Ann-Catrin förmedlat budskap och healing från andliga guider och lärare genom kanalisering och olika djup av trance. Med sin spontanitet och glädje visar hon vägen för dig personligen. Alla har sin unika väg och det är med öppet hjärta och intuition du vägleds. Kursen är starkt helande och transformerande. Den är inte en speciell healingmetod - du utbildas till att vara en kanal för högsta möjliga kärlek och ljus. Den universella kärleken har inga gränser. Här vägleds vi att vara rena kanaler och att arbeta som redskap tillsammans med andliga guider, lärare, änglar och att leva ett liv som ljusbärare i tiden som är. 

Healing & Andlig utveckling 

Det här är en kurs som kommit till pga efterfrågan. Kursen formas till stor del av deltagarnas önskemål. Kursen innehåller bl.a.

Meditation och avslappning, healing, energiövningar, mediala övningar, trumresor, enkla behandlingar för hemmabruk, att vara ett med naturen och allt som är, övningar för balans och glädje - känn glädjen i kroppen...

Frågestund där jag svarar på era frågor och funderingar

Du som vill vara med kan välja att komma en eller flera gånger. Våra träffar är fristående och hemma hos mig. Kostnad 1 dag 500:- inklusive  mat och fika.