Kärleksfull kontakt med andra sidan ♥ Kärlek, glädje och ljus ♥ Både människor och djur ♥

Hej och Välkommen!

Behöver du råd och hjälp? Djurkommunikation? Smsa mig för tidsbokning på det mobilnummer du ser längre ner. Då når du mig fortast ♥ 

Här på hemsidan berättar jag om hur jag uttrycker mig som medium, healer och konstnär. Jag erbjuder alternativbehandlingar för stress och smärtlindring på alla plan, helande samtal, vägledda inre resor, andlig utveckling, medial vägledning, möt din andliga guide mm.

När jag målar själsporträtt, guide och änglamålningar sker det i en ström av andlig inspiration och glädje. Att måla helande målningar och på detta sätt vara en kanal för helande ljus och kärlek, ja, det är alldeles underbart. Jag är djupt tacksam och känner en stor glädje och ödmjukhet i att få göra detta.

Jag önskar dig en fin och ljus stund här på min sida

Mere Raam - for closeness to the infinite source that connect all of us

Beställ målning här

Medial råd & vägledning Hälsa Kärlek mm

Tidsbokning mm. SMSa 073-8965997

Titta gärna in på Facebook

Skogshjärtas Mediala Sida 

mediumart.se med Skogshjärta

Träffa mig på Hälsokällan i Torsby

Healingkristaller & Orgoniter - Power & Protection

 

Härliga målarkurser!

Vill du lära dig måla helande målningar? Den här kursen inleder en helande resa för dig. Dessutom lär du dig måla och tolka andliga helande målningar till andra,t.ex.själsporträtt.

De flesta går grundkursen som en igångsättare och för sin personliga utveckling.  Nu kan  du gå hela vägen till diplomerad lärare i Andligt & Intuitivt Måleri Inga förkunskaper behövs!

Underbar Distanshealing - kostnadsfri

Vill du och ditt djur vara med på distanshealingen? Du kan anmäla dig i vårt inlägg på facebooksidan Wings of Love- Healing eller skicka ett meddelande via kontaktsidan här på mediumart.se

Kärleksfulla Healingkurser!

Healingen finns med överallt! Här några kurser med mig. På Hälsokällan i Torsby och hemma hos mig i Takene, i värmländska Brunskog.

*Andlig & Intuitiv Healing 1-dags introduktionskurs

*Andlig & Intuitiv Healing 2-dagars

Djurkommunikation & Healing (både påmänniskor och djur)

Då jag är ReikiMaster/Lärare sedan 1998 håller jag även dessa kurser, från nybörjarnivå till Master/Lärare

 

Kärlek och Ljus till Dig